wtorek, 6 maja 2014

Co rad(z)ish?

radzę pokroić rzodkiewkę w cienkie talarki
skropić oliwą każdy jeden
delikatnie oprószyć różową solą i czarnym pieprzem
a potem wysuszyć - na chipsy - w piekarniku
gdy ostygną będą chrupkie!!!!
Będą Apetyczne:)
Próbował(a-e)ś?



11 komentarzy:

  1. Pierwsze slysze!!!brzmi rewelacyjnie, tak tez wyglada!

    OdpowiedzUsuń
  2. no na Twoim zdjęciu wygląda bardzo apetycznie!!! :)
    ale nigdy nie jadłam takich chipsów, ciekawe jak smakują?

    miłego dnia :))))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. smakują.....zaskakująco dobrze:)

      pozdrawiam

      Usuń
  3. ojej... a ja myslałam, że to jakieś naleśniki ;) pychota :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. :):):):) ale naleśniki - to genialny pomysł!

      Usuń
  4. haha , ale super:) ja też w życiu bym nie wpadła na to, że to jest rzodkiewka ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. TAK! Wspaniała, prosta przekąska. Piękne zdjęcie.
    Cudnego weekendu :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Lubię, gdy przekąska chrupie:)

      cudnego, chłodzącego, weekendu;)

      Usuń